Először ellopták, most pedig megrongálták a természetvédelmi táblát a Szilas-tónál

Desktop
Megint megrongálták!

Április végén állították fel Merk Péter képviselő kezdeményezésére a természetvédelmi emléktáblát a Szilas-tónál, melyet még aznap elloptak. Másnapra ugyanis nyoma veszett a táblának, ráadásul a környezetet gondosan el is rendezték a tolvajok, még a nyomát is eltüntetve annak, hogy itt bármilyen tábla állt volna. 

Hogy miért? Nem tudni, mindenesetre a tábla arra emlékeztet, hogy ez természetvédelmi terület - mégis jó pár éve kerületi családok magántulajdonában áll.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil

A táblát és a nyomát is eltüntették

Merk Péter, a Szilas-tó és a mellette álló Liva-malom elkötelezett védője mindenesetre új táblát készített, melyet pár nap múlva fel is állított az ellopott tábla helyén. Nos, tegnap ezt a táblát is megrongálták:

"Valaki nagyon nem szereti látni a természetvédelmi táblát a Szilas tó mentén: a keddi nap folyamán ugyanis újra megrongálták azt. Hiába azonban minden, a tábla újra és újra állni fog, az elkövető pedig előbb-utóbb úgyis lebukik.

Aki szeretne a tábla helyreállításában segédkezni és a tó tisztításában részt venni, az jöjjön el szombaton - június 3-án - 11 órára a tóhoz! Merk Péter várja a segítő kezeket!" - olvashatjuk a Liva-vízimalom és Szilas tó-mentő egyesület Facebook-oldalán.

Gyertek el szombaton segíteni Ti is

Friss hír!

A rongálók szerdán visszamentek a tóhoz és még jobban összefirkálták a táblát. Kérjük, aki arra járt és látott bármit, jelezze oldalunkon!

Szerdán újra rongáltak

Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek