Albin
0 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Februárban készült ez a felvétel, amelyen jachttal próbálnak parkolni egy kikötőben. Először csak a mobil stéget sodorja el a hajó, hogy aztán belehajtson a rendes stégbe is, hatalmas lyukat ütve rajta. 

  Majd gyors visszatolatás kezdődik, hogy aztán végül teljes erőből tarolja le a stéget, és álljon bele a betonba.

 • A már a bántalmazásokról és kannibalista vágyairól elhíresült színész eddig, úgy tűnt, hogy nem foglalkozik különösebben az őt ért vádakkal. Felröppentek hírek arról is, hogy a karrierje is túléli ezt az időszakot. Majd jöttek ezzel ellentétes információk is. Most pedig kiköltözött Los Angeles-i házából. 

  armie hammer Entourage.png
  Fotó: YouTube / Roadshow films

  Titokban, az éjszaka leple alatt hívta ki a költöztetőket. De az is lehet, hogy pontosan ez volt megbeszélve a ház új tulajdonosával. 5 millió dollárért sikerült eladni az ingatlant, így könnyen elképzelhető, hogy az adásvételi szerződésben szerepelt kikötésként, hogy február 28-ig a régi tulajdonosnak el kell hagynia az ingatlant. 

  Persze a környéken élők azt is gyanúsnak, de minimum érdekesnek tartják, hogy Hammer háza hónapokig állt a piacon, míg a környéken lévő ingatlanokat veszik, mint a cukrot.

  (Justjared)

 • Veszíteni tudni kell… és Kaley Cuoco – tudják, a „jócsaj” (igen, így egybeírva) az Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozatból – tud is veszíteni. Nyerhetett volna A légikísérő című sorozatáért, de végül nem ő kapta a díjat.

  Kapcsolódó

  Sztárparádé: kiosztották a Golden Globe-díjakat

  Ilyen Arany Glóbusz-díj-átadót még biztosan nem látott!

  A hangulathoz illően, talpig kigyönyörűzve tartott egy teljesen koronavírus-kompatibilis aftert, ami úgy nézett ki, hogy a vörös szőnyegre illő szettjében a szoba közepén kucorogva pezsgőzött és pizzázott.

 • vau.png
  Fotó: Rigobacsi / YouTube

  Rigobacsi és Noemi Vagvölgyi kollaborációjából született most meg a VAU című szám, aminek a szövegét maga a Facebook mémsztárja, Noemi írta. A dalszerzés feladata viszont Rigobacsira szállt, de megküzdött a feladattal, és egy igencsak erős, „teknokolos” muzsikát sikerült összerakniuk. Olvasható a videó leírásában az is, hogy sminkest nem használtak a dalhoz, mert minek is az? A világítást egy lámpa biztosította számukra. Ha nyitva lennének a szórakozóhelyek, akkor már biztos zengene a bulinegyed a VAU-tól.

Bezárás