Új tábla áll az ellopott tábla helyén a Szilas-tónál

Desktop
Merk Péter egy óvodás kislány segítségével felállította az új táblát

Megdöbbentő eset történt vasárnapra virradóra: ellopták a Szilas-tónál szombat délután felállított emléktáblát, ráadásul a környezetet "szakértő" kezek gondosan elrendezték, még a nyomát is eltüntetve annak, hogy itt előző nap bármilyen tábla állt volna.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil

A táblát és a nyomát is eltüntették

Merk Péter, a Szilas-tó és a mellette álló Liva-malom elkötelezett védője azonban új táblát készített, melyet kedd délután fel is állított az ellopott tábla helyén.

Az új tábla papírból készült (persze, be van vonva, hogy az időjárás ne tegyen benne kárt), ezért bármikor pótolható, ha netán ismét kedve támadna az "úriembereknek" eltüntetni. Merk Péter pedig nem adja fel: ha újra ellopják, újat fog készíteni, ahányszor csak kell.

A képviselő azt kéri: aki arra jár, nézzen rá a táblára, és ha azt tapasztalja, hogy eltűnt vagy megsérült, jelezze a tómentő Facebook-oldalon!

Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek